Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kusmak istemek

Rüyada kusmak istemek

Rüyada kusmak istemek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, başarılarının devamlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kusmak istemek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketlerini çok fazla kişiselleştirmemenizde fayda var.

Rüyada kusmak istemek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kurt kusmak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamileyken kusmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Rüyada mavi renk kusmak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada öpüştükten sonra kusmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, kendine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada zift kusmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada iltihap kusmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına işaret eder.

Rüyada siyah renkte kusmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, emeklerinin heba olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments