Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kurt kusmak

Rüyada küçük kurt kusmak

Rüyada küçük kurt kusmak başarılarının hiçe sayılacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ayaklandıracağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kurt kusmak gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Rüyada küçük kurt kusmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kurt kusmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorulur.

Rüyada kurtcuk kusmak zor bir döneme girileceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ağızdan kurt kusmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, istediği evde oturacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz küçük kurtçuk görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerinde küçük kurtlar görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde küçük kurtçuklar görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, masraflarının azalacağına işarettir.

Rüyada küçük sarı kurt görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, elde edilecek menfaatlere tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments