Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltihap kusmak

Rüyada iltihap kusmak

Rüyada iltihap kusmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltihap kusmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Rüyada iltihap kusmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde iltihap görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yolunda devam edeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda iltihap görmek hayatının da kolaylaşacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada iltihaplı tırnak görmek kazancını artıracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde iltihap görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına inanılır.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada iltihaplı göz görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına işaret eder.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments