Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkte kusmak

Rüyada siyah renkte kusmak

Rüyada siyah renkte kusmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, kendisiyle de gururlanacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah renkte kusmak gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Rüyada siyah renkte kusmak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah renk kusmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk kusmak yepyeni biri haline geleceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalettir.

Rüyada mavi renkte kusmak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kusmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada renkli kusmak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz renk kusmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk kusmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments