Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öpüştükten sonra kusmak

Rüyada öpüştükten sonra kusmak

Rüyada öpüştükten sonra kusmak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sahip olduklarının eksileceğine, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada öpüştükten sonra kusmak gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Rüyada öpüştükten sonra kusmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, onu dinleyeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine alamet eder.

Rüyada önce ağlamak sonra gülmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada öldükten sonra yaşadığını görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kaçırıldıktan sonra kurtulmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kendi işinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmek sonrada dirilmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayıp sonra gülmek atılıma geçeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı kaybetmek sonra bulmak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada altın bulup sonra kaybetmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments