Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşlar gibi uçmak

Rüyada kuşlar gibi uçmak

Rüyada kuşlar gibi uçmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuşlar gibi uçmak gördüyseniz:

  • Şekle girmek için spora başlayabilir veya kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada kuşlar gibi uçmak iyi bir patron olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada süpermen gibi uçmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, kalbini kıracağına, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek gibi uçmak yüzünü güldüreceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada güvercin gibi uçmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kartal gibi uçmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzer gibi uçmak sorunların ve engellerin biteceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada melek gibi uçmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada kuşlarla uçmak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments