Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun kişiye sarılmak

Rüyada küs olduğun kişiye sarılmak

Rüyada küs olduğun kişiye sarılmak yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, herkesin rahat edeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun kişiye sarılmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, bir işe soyunacağına, şansının kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Rüyada küstüğün kişiyi görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişileri görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments