Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak gözyaşının dineceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada küs olduğun kişiye sarılmak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, karalar bağlayacağına inanılır.

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişilerle barışmak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişilerle barıştığını görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuşmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, başarısının düşeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle yemek yemek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments