Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak

Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak

Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak üzüleceğine ve yıkılacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi olarak değişik bir öneriye kuşkuyla yaklaşmanız mümkündür.

Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak kötü durumlara düşürüleceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun kişiye sarılmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, fakirliğinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak parasız günler geçireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada küs olduğu kişiyi görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun kişinin evine gitmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına inanılır.

Rüyada küs olduğu kişiyle barışmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments