Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek büyük bir kazanç elde edileceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çok güzel günler geçireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir veya birkaç kişiye bazı ikramlarda bulunmanız, onları bir yerlere götürmeniz olasıdır.

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek işlerinde çok başarılı olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun birinden özür dilemek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin özür dilediğini görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden özür dilemek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından özür dilemek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, emrinde insan çalıştıracağına alamet eder.

Rüyada arkadaştan özür dilemek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin özür dilediğini görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Rüyada birinin sizden özür dilediğini görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments