Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğu kişileri görmek

Rüyada küs olduğu kişileri görmek

Rüyada küs olduğu kişileri görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yaşamına bakacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğu kişileri gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada küstüğün kişinin evine gitmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada küs olunan kişiyi görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle öpüşmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, hayata daha sıkı tutunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi durumunun düzeleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada küs olunan kişiyle barışmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına tabir olunur.

Rüyada küs kişiyle barışmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments