Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Olan bitenle insanların gördüğü kısımlar arasında büyük farklar olabilir ya da herkes aslında doğruyu öğrenebilecek veya gerçeği görebilecekken olayların yüzeysel kısımlarına odaklanabilirler.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak şansının kendisinden yana gideceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuşmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak hayır işleri ile uğraşılacağına, karşılığını bulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu biriyle telefonda konuşmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs birisiyle konuşmak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs biriyle konuşmak depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments