Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küstüğün kişiyi görmek

Rüyada küstüğün kişiyi görmek

Rüyada küstüğün kişiyi görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada küstüğün kişiyi gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küstüğün kişileri görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak çok büyük çaba sarf edeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada küs olan kişiyi görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu kişiyle barıştığını görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet eder.

Rüyada küs kişiyi görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine inanılır.

Rüyada küs olunan kişiyle barışmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişinin evine gitmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments