Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun birinin elini tutmak

Rüyada küs olduğun birinin elini tutmak

Rüyada küs olduğun birinin elini tutmak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğun birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmeyen sözler veya sorumluluklar ya da üzerinde anlaşılamayan değişiklikler bir ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada küs olduğun birinin elini tutmak aksiliklerin başgöstereceğine, kalabalık günler geçirileceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek yeni maddi kapıların size açılacağın, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun biriyle el ele tutuşmak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada küs birinin elini öpmek onu kendisinden daha çok seveceğine, sağlığından olacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak planlı ve programlı davranacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments