Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahını kaybetmek

Rüyada silahını kaybetmek

Rüyada silahını kaybetmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahını kaybetmek gördüyseniz:

  • En azından iletişim ağınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada silahını kaybetmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada askerde silahını kaybetmek zorlukların aşılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına inanılır.

Rüyada silah kaybetmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada silah çalmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah atmak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, başarılarının katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta silah görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments