Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah kaybetmek

Rüyada silah kaybetmek

Rüyada silah kaybetmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah kaybetmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Rüyada silahını kaybetmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulur.

Rüyada silah kaybetmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada askerde silahını kaybetmek sıkıntılı günler geçireceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına inanılır.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işarettir.

Rüyada kurşun ve silah görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinden silah almak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada silah asker görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eline silah almak satışların düşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, şansının hep açık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments