Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere göre pozisyon almadan önce, olayların netlik kazanmasını ya da detayların ortaya çıkmasını beklemek gerekebilir.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işaret eder.

Rüyada küs birinin elini öpmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, sevinçli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun birini öpmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birini öpmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs birini öpmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments