Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs birinin elini öpmek

Rüyada küs birinin elini öpmek

Rüyada küs birinin elini öpmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada küs birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Hızlı gelişmelerin arasında neler olup bittiğini anlamaya çalışmak çölde su aramak kadar zor olabilir.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada küs birinin elini öpmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek sebep olacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, garanti olacak makama oturacağına inanılır.

Rüyada küs birini öpmek büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, kederlerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birini öpmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, hayatını ailesine adayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, iyi geçiminin biteceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments