Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada küs birinin elini öpmek eğlenceli günler geçirileceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına yorulur.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birini öpmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun birini öpmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs birini öpmek işlerinin gelişme göstereceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments