Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğu birini öpmek

Rüyada küs olduğu birini öpmek

Rüyada küs olduğu birini öpmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, işlerinin düzeleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birini öpmek gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek içinin ferahlayacağına, hayaller kurulacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birini öpmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğu birini öpmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek sıkıntıların büyüyeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet eder.

Rüyada küs birini öpmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments