Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun birini öpmek

Rüyada küs olduğun birini öpmek

Rüyada küs olduğun birini öpmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, yeni bir yol tutulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun birini öpmek gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor.

Rüyada küs birini öpmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu birini öpmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olan birini öpmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, talihinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek sağlıklı bir kişi olmaya, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada küs birinin elini öpmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sevindirici haberler alınacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments