Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs birini öpmek

Rüyada küs birini öpmek

Rüyada küs birini öpmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çok zarar göreceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs birini öpmek gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine inanılır.

Rüyada küs birinin elini öpmek adının kirletilmeye çalışılacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs birini öpmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, onunla yeniden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birini öpmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun birini öpmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek bazen umutlarını yitireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments