Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sadece kendisini düşüneceğine, işlerin günden güne bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek esenlik içinde olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada küs olan birini öpmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, günahlara yorulur.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada küs birinin elini öpmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine inanılır.

Rüyada küs birini öpmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun birini öpmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments