Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın kuruduğunu görmek

Rüyada ağacın kuruduğunu görmek

Rüyada ağacın kuruduğunu görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, verdiği sözleri tutacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, geniş geniş yaşayacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, eğlence ve renk geleceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın kuruduğunu gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok harekete geçiriyor.

Rüyada ağaçların kuruduğunu görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ağacın kuruduğunu görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş sebze görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölün kuruduğunu görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş mantar görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş biber görmek yeni bir makama sahip olunacağına, hedeflere ulaşamayacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kırmızı gül görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments