Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş mantar görmek

Rüyada kurutulmuş mantar görmek

Rüyada kurutulmuş mantar görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş mantar gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada kurutulmuş mantar görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ortak işlere gireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada yün kurutmak böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, ters giden durumların düzeleceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine alamet eder.

Rüyada ırmağın kuruduğunu görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş soğan görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş kırmızı biber görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını kurutmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş nane görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments