Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurusıkı görmek

Rüyada kurusıkı görmek

Rüyada kurusıkı görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kazanılan paranın artacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, rızkının çeşitleneceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kurusıkı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurusıkı görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments