Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker ziyaretine gitmek

Rüyada asker ziyaretine gitmek

Rüyada asker ziyaretine gitmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Haklarınızı savunmanız gereken durumlar oluşabilir.

Rüyada asker ziyaretine gitmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, evliyseniz eşle iyi geçime delalet etmektedir.

Rüyada asker ziyaret etmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada bayram ziyaretine gitmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sevilen bir dostun geleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta ziyarete gitmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek kazalardan, belalardan korunacağına, arzularının yerine geleceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ziyarete gitmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada akrabaya ziyarete gitmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments