Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta ziyarete gitmek

Rüyada hasta ziyarete gitmek

Rüyada hasta ziyarete gitmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, güllük gülistanlık olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada hasta ziyarete gitmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastaya ziyarete gitmek dayanışma içinde kalacağına, ömrünün de uzun olacağına, konforundan da ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta birini ziyaret etmek iş öğreneceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, patron koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek kazancının eksileceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, başına uğursuz olayların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir hastayı ziyaret etmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada hastaneye hasta ziyaret etmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments