Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ziyarete gitmek

Rüyada bir ziyarete gitmek

Rüyada bir ziyarete gitmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Rüyada ziyarete gidip dilek dilemek ruhuna hayrat yapılacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulur.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük zararlar edileceğine işaret eder.

Rüyada ölü ziyaretine gitmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bebek ziyaretine gitmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, bazı adımlar atacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastaneye ziyarete gitmek ağız tadına kavuşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek maceralara atılacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada asker ziyaretine gitmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments