Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker ziyaret etmek

Rüyada asker ziyaret etmek

Rüyada asker ziyaret etmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeden yeni başlangıçlar yapmamanızda fayda var.

Rüyada asker ziyaretine gitmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine inanılır.

Rüyada asker ziyaret etmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ziyarette namaz kılmak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü ziyaretine gitmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, yeni kapılar açılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada mübarek yerleri ziyaret etmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşu ziyaretine gitmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada hapisteki birini ziyaret etmek hasret çekileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına yorulur.

Rüyada kabir ziyaret görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments