Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabaya ziyarete gitmek

Rüyada akrabaya ziyarete gitmek

Rüyada akrabaya ziyarete gitmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, kötü duygularını yeneceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabaya ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya diğer girişmlerinizi ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda geri adıma atmaktan çekinmeniz veya daha fazla araştırma yapmaya üşenmeniz durumunda, aslında bitmesi gerekmeyen konuları sonlandırabilirsiniz.

Rüyada akrabaya ziyarete gitmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına alamet eder.

Rüyada akrabayı ziyaret etmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Rüyada bebek ziyaretine gitmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev ziyaretine gitmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, daha büyük adımlar atılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ziyarete gitmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada hastaneye ziyarete gitmek şansın ve bahtının da açılacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments