Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş yeşillik görmek

Rüyada kurumuş yeşillik görmek

Rüyada kurumuş yeşillik görmek kötü günlerinden kurtulacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, rahatın yerine geleceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli kimse olacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş yeşillik gördüyseniz:

  • Bazı konuların geri dönüşü harcanılan zamana veya enerjiye değmiyor olabilir.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kurumuş yeşillik görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada kurumuş yeşil ot görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş havuz görmek para sahibi olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada baca kurumu görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kurumus kirmizi gül görmek işlerinin çok iyi gideceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş el görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada kurumuş balık görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments