Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş mısır görmek

Rüyada kurumuş mısır görmek

Rüyada kurumuş mısır görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine yorulur.

Rüyada kurumuş mısır gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş mısır görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, şükredeceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalettir.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada kurumuş buğday görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada evin içinde kurum görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, saygının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak düzenin bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kurumuş orman görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş bağ görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments