Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş tarla görmek

Rüyada kurumuş tarla görmek

Rüyada kurumuş tarla görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş tarla gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada kurumuş tarla görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kara kurum görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına delalettir.

Rüyada kurumuş meyve görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, mutlu olunacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına işaret eder.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada baca kurumu görmek kazancının günden güne azalacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kurumuş kırmızı gül almak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments