Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tomurcuk karanfil görmek

Rüyada tomurcuk karanfil görmek

Rüyada tomurcuk karanfil görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, mutlu olacağınıza, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Rüyada tomurcuk karanfil gördüyseniz:

  • Belli esaslarında yapılacak değişiklikler, bazı anlaşma veya düzenlemelerin rahatlamasını sağlayabilir.

Rüyada tomurcuk karanfil görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Rüyada tomurcuk pembe gül görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada tomurcuk çay görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kazancın günden güne artacağına inanılır.

Rüyada beyaz tomurcuk gül görmek duraklama yaşanacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül almak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada tomurcuk görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada ağaç tomurcuğu görmek yeni girişimlerde bulunacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments