Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak

Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak

Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak saygın bir hayat yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yeni kişilerle tanışacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı karanfil aldığını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı karanfil vermek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, ömrün uzun olmasına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek hayırlı haberler alınacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil almak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına yorulur.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kazancın artmasına delalet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek kişinin geri planda kalacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments