Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş incir görmek

Rüyada kurumuş incir görmek

Rüyada kurumuş incir görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş incir gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek ortağından ayrılacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalettir.

Rüyada kurumuş incir görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş dallar görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş dut görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada kurumuş kavak ağacı görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş ırmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş meyve görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments