Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş ırmak

Rüyada kurumuş ırmak

Rüyada kurumuş ırmak içine düşen fesada yeniliceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kurumuş ırmak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek amacıyla çok fazla görev üstlenebilir veya çok fazla para harcayabilirsiniz.

Rüyada kurumuş ırmak işlerinin düzeleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş ırmak görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şansının kendinden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada ırmakta yılan görmek eve kapanacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, bahtın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmağın yükseldiğini görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ırmağa atlamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tertemiz ırmak görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kişinin afiyette kalacağına delalet eder.

Rüyada derin ırmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ırmak içinde yürümek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments