Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş meyve görmek

Rüyada kurumuş meyve görmek

Rüyada kurumuş meyve görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hasret çekileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş meyve gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Rüyada kurumuş meyve görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş meyve ağacı görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş akarsu görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kurum görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kömür kurumu görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, eşit davranılacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş dere görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş ekin görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok güzel günler görüleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş çiçek görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments