Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş dut görmek

Rüyada kurumuş dut görmek

Rüyada kurumuş dut görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kazancının epey düşeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş dut gördüyseniz:

  • Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada kurumuş dut görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, yanlış seçimler yapacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş dut ağacı görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş böcek görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş meyve görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada kurumuş balık görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek kasasının daha çok para dolacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, herkesin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada kurum döküldüğünü görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments