Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş dallar görmek

Rüyada kurumuş dallar görmek

Rüyada kurumuş dallar görmek beklenmedik kapıların açılmasına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, malını ve canını riske edeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işarettir.

Rüyada kurumuş dallar gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Rüyada kurumuş dallar görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş dal görmek anne duasının açılacağına, yüksek diploma alacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağaç dalları görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş asma görmek aile hayatının kötüye gideceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş buğday görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacın kurumasını görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments