Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş göl görmek

Rüyada kurumuş göl görmek

Rüyada kurumuş göl görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş göl gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada kurumuş gölde balık görmek mutlu olunacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş göl görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada soba kurumu temizlemek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada kurumuş kan görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş balık görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, mutlu günler yaşanacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına işarettir.

Rüyada kurumuş tütün görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurum görmek işlerin yeni kapılar açacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments