Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş gölde balık görmek

Rüyada kurumuş gölde balık görmek

Rüyada kurumuş gölde balık görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, yeni kararlar alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada kurumuş gölde balık gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun ya da hangi sonuca ulaşırsanız ulaşın sakin kalmalısınız.

Rüyada kurumuş gölde balık görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş göl görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş balık görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına delalet eder.

Rüyada göle balık atmak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada balıklı göle düşmek kalabalık günler geçirileceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Rüyada gölde balık görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulur.

Rüyada gölde elle balık tutmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, moralinin düzeleceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıklı bir göle girmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments