Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş tütün görmek

Rüyada kurumuş tütün görmek

Rüyada kurumuş tütün görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hayatına bakacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada kurumuş tütün gördüyseniz:

  • Sesinizi duyurma arzunuz artabilir.

Rüyada kurumuş tütün görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tütün ekmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet eder.

Rüyada tütün sarmak hasretin ve özlemin biteceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak tütün görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tütün toplamak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tütün çapalamak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada tütün kırmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Rüyada tarlada tütün görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments