Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurum görmek

Rüyada kurum görmek

Rüyada kurum görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurum gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada kurumuş gölde balık görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş meyve ağacı görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, gereken sabrı göstereceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş et görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada tavanda kurum görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kurumuş çalı görmek büyük bir gelir toplayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kurumuş beyaz gül görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş karanfil görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş ekmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments