Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş balık görmek

Rüyada kurumuş balık görmek

Rüyada kurumuş balık görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, Tövbe Edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş balık gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmayın.

Rüyada kurumuş balık görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş gölde balık görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş havuz görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kurum temizlemek varolan sorunlarının sona ereceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalettir.

Rüyada kurumuş patlıcan görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya alamet eder.

Rüyada kurumuş kan görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işinden çıkarılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş çamaşır görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kurumuş ekmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments