Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş kan görmek

Rüyada kurumuş kan görmek

Rüyada kurumuş kan görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş kan gördüyseniz:

  • Maddi alanlardaki durumunuz veya planlarınız konusunda da gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada kurumuş kan lekesi görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına inanılır.

Rüyada kurumuş kan görmek kazancın katlanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işarettir.

Rüyada kurumuş ağaç kesmek endişelerin biteceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş havuz görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş orman görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş bağ görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş bataklık görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine delalettir.

Rüyada kurumuş meyve görmek müjdeli bir haber alacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments