Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, saygınlığının artacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş çiçek görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, bol bol moral depolanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş su görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulur.

Rüyada su çiçeği olduğunu görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada çiçeklere su dökmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments