Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş böcek görmek

Rüyada kurumuş böcek görmek

Rüyada kurumuş böcek görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş böcek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Rüyada kurumuş böcek görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş nehir görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada kurumuş çamaşır görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, işlerinin düşeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacadan kurum temizlemek umutsuz olacağına, üzüleceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş dudak görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, insanlar tarafından tanınacağına işaret eder.

Rüyada kara kurum görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada baca kurumu görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, bol hayır duası alınacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Rüyada denizin kurumasını görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments