Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurum döküldüğünü görmek

Rüyada kurum döküldüğünü görmek

Rüyada kurum döküldüğünü görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, şansının açık olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, işbirliği içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kurum döküldüğünü gördüyseniz:

  • Yararsız plan, program, ilişki veya anlaşmaları hayatınızdan çıkartabilirsiniz.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş domates görmek istenen her şeye sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş kayısı görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kurum değiştirmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments